RONDE TAFEL 94

Venlo, Est. 1965

Wat is de tafel?

De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende organisatie

Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks.

De "Tafelronde 94 Venlo" maakt deel uit van de Nederlandsche Tafelronde. In totaal zijn er in Nederland 196 Tafelrondes.

Tafelronde 94 Venlo (gemiddeld 18 leden) organiseert ieder jaar een aantal lokale serviceprojecten