RONDE TAFEL 94

Venlo, Est. 1965

Nieuwsberichten

Goede doel: Speelkamer op de kinderafdeling van VieCuri Medisch Centrum
Dance for the children

Het goede doel waar Tafelronde 94 Venlo zich dit jaar aan verbonden heeft is de speelkamer op de kinderafdeling van VieCuri Medisch Centrum.

Het VieCuri Medisch Centrum is op dit moment onderhevig aan een grote verbouwing. Ook de kinderafdeling gaat helemaal op de schop genomen worden. Op deze kinderafdeling is een grote kamer waar kinderen kunnen spelen: De kinderspeelkamer! Hier is voor de kinderen ruim voorzien in speelgoed en spelletjes waarmee ze kunnen spelen. Er is van alles! Maar de kinderen hoeven hier niet te spelen. Ze kunnen er ook gewoon even gaan zitten of praten met andere kinderen die ook zijn opgenomen. Ze zijn dan even weg van hun eigen kamer.

Het is verboden voor dokters en verpleegkundigen om de kinderen in de speelkamer te onderzoeken of prikken en om andere medische handelingen te doen die kinderen als vervelend kunnen ervaren.

De kinderspeelkamer is inmiddels sterk verouderd en voldoet niet meer aan de moderne standaarden. Het budget voor de verbouwing voorziet niet in de inrichting en wat dat betreft is de kinderafdeling hier grotendeels afhankelijk van giften.

Het bedrag wat gemoeid is met de inrichting van deze kinderspeelkamer bedraagt € 20.000,-

De Ronde Tafel 94 Venlo zet zich hier voor in om dit bedrag bij elkaar te krijgen en ervoor te zorgen dat het opnieuw inrichten van deze kinderspeelkamer gaat slagen!
Donatie doen

Ben je niet in de gelegenheid om naar SaintSation te komen, maar draag je het goede doel wel een warm hart toe? Het is natuurlijk ook mogelijk om een vrije donatie te doen ten bate van de speelkamer van VieCuri Medisch Centrum. Maak je donatie over naar bankrekening NL57INGB0004518127 ten name van Stichting Fondsenwerving RT94 Venlo, onder vermelding van je naam en "donatie VieCuri".

Vergaderlocatie